Rotterdam/Amsterdam/Breda - 06 534 66 549 - info@les-management.nl

iknik.blog

BLOG#5: Wat een weken!

27-05-2017 - Ondernemen / DJen / Voetbal

Het is alweer eind mei, maar april leek wel de nieuwe decembermaand met al haar feestjes :) En de eerste week van mei pakte we gewoon nog even fijntjes door. Al die drukte zorgde er wel voor dat je even moest wachten op mijn volgende blog, excuses daarvoor! In Bali heb ik eindelijk de rust gevonden om weer lekker te schrijven en ieder nadeel heeft zijn voordeel, ik heb nu wel veel leuke dingen om over te schrijven...

De maand april begon nog rustig met het draaien bij Sparta tegen PSV en Sparta tegen Excelsior. Uiteraard gingen het gymles geven in Hillegersberg en de werkzaamheden voor SEE Marketing ook gewoon door, maar daarna ging het pas echt los:

21 april Koningsspelen

Zoals in een eerdere blog al met je gedeeld, geef ik een aantal uur per week gym- en sport & spel lessen op een school in Hilligersberg. Vrijdag 21 april stonden er geen gewone lessen op de planning, maar moesten we om 7 uur op school zijn voor de jaarlijkse Koningsspelen voor de hele school. Eerst alles opbouwen: van Sumo worstelen tot Springkussen en van Freerun parcour tot Rokjes voetbal. Het laatst genoemde onderdeel mocht ik in de ochtend begeleiden en in de middag stond ik bij het freerunnen. Maar dit alles kon natuurlijk niet beginnen zonder een centrale opening, waarbij we de Okido van Kinderen voor Kinderen danste. Na het opruimen, konden we om half 4 met een hapje en een drankje terugkijken op een leuke, lange en succesvolle dag!

Waar iedereen elkaar na de Koningsspelen een hele fijne vakantie wenste, bedankte ik ze allemaal vriendelijke en wenste ze het zelfde toe. Maar van binnen dacht ik natuurlijk: "niks vakantie dit worden mijn drukste weken tot nu toe, als zelfstandig ondernemer." Uiteraard toverde dat idee wel een grote glimlach op mijn gezicht en nee niet vanwege de centjes, maar gewoon omdat het allemaal leuke dingen waren die op de agenda stonden. Uiteraard bracht het ook de nodige uitdagingen, gezonde spanning en stress met zich mee. En daar doe ik nu heel graag verslag van.

22 april Fastival 

Nog in 2016 kwam ik tijdens het draaien in de Jupiler businesslounge bij Sparta Rotterdam mijn beste vriend van de basisschool en loodgieterszoon Davy tegen met zijn broer Nick die inmiddels het loodgietersbedrijf heeft overgenomen. Na een leuk praatje werd mij door Nick de gevraagd of ik naast het draaien ook in staat ben om een evenement van A tot Z te organiseren? Het zou gaan om een surprise party voor zijn vrouw Astrid vanwege haar 40ste verjaardag en het moest een soort minifestival worden, met voor ieder wat wils: FASTIVAL! Mijn antwoord was natuurlijk volmondig ja en na meerdere gesprekken konden we echt aan de slag. Mede door de wijnen van 't Wijnkasteel, de appelsap en hooibalen van Boerderij de Kikkershoek, de overige dranken van Plus Hans Bogaerts, het geluid van H&R, diverse producten van Time-out en Gaaf! Verhuur, het Springkussen van Rentaltainment, de helpende hand van Sanne en de optredens van Lauren ter Horst, The Next, Mannen van de Straat en DJ Barrox in samenwerking met Mr. SaxoB werd het een grandioze avond. De volgende dag weer vroeg uit de veren om af te bouwen en weer op tijd bij Sparta klaar te staan om te draaien bij de wedstrijd tegen ADO Den Haag.

27 april Koningsdag

Moe was ik gelukkig niet, want FASTIVAL had me door het succes een verschrikkelijke energieboost gegeven, dus op naar de Koningsdag in Mijnsheerenland georganiseerd door Oranjevereniging Koningin Wilhelmina. Voor het derde jaar mocht ik alle entertainment regelen: licht, muziek, geluid en de kinderattracties. De dag van te voren stond helemaal in het teken van het transport van de attracties en de opbouw van het licht & geluid, waarbij de hulp van mijn oom Henk van onschatbare waarde was. Het thema was dit jaar sport, dus ik kon zonder gene in mijn trainingspak achter de DJ booth het dorpsontbijt voorzien van de entreesong, achtergrondmuziek en praatjes van de voorzitter en burgermeester. Na het ontbijt nog even gezamenlijk ochtendgymnastiek, waarna we helemaal klaar waren voor het middagprogramma. Gelukkig was de man- en vrouwkracht in de personen van Laura, Iris, Sam, Tom, Dieter, Julian, Mike, Henk, Hamza en Mauro gearriveerd zodat we de Pannakooi XL, Gatengoal, Tumblingbaan, Curling, het Sumoworstelen, Schminken en Springkussen Autosport konden opzetten. Voor de kinderspelen werden maar liefst meer dan 220 toegangsbandjes verkocht en de muziek werd goed ontvangen, want het bleef tot het laatste rondje om 6 uur stampvol staan op het terras en aan de bar. Kortom, een topdag!

2-4 mei Voetbaldagen

De Koningsdag nog afhandelend, moest het vizier alweer op het volgende grote event: AKKADEMY Voetbaldagen17. Drie dagen lang voetbalplezier en trainen als een prof bij Voetbalvereniging GOZ in Mijnsheerenland! Op dinsdag 2 mei ging Sportpark de Erve om 09:00 uur open voor de deelnemers en waren de trainers en begeleiding al even bezig om alles in kannen en kruiken te maken voor dag 1. Bij binnenkomst kregen alle deelnemers het mooie kanariegele t-shirt uitgereikt.

5-7 mei DJ en Voetbal weekend

De aftrap voor het bruiloft seizoen bij Swinging.nl, mijn bookingsagent voor bruiloften, was voor mij op Bevrijdingsdag een feit. Wat een heerlijke avond, met een prachtig bruidspaar, een net zo mooie locatie (Abel, te Poortugaal) en gasten die flink los gingen. Na de openingsdans wilde het bruidspaar Kind van de Duivel, een beetje muziekkenner snapt dat er dan geen weg meer terug is en het alleen maar gas geven is geweest. De volgende dag weer fris en fruitig op de voetbal voor de laatste competitiewedstrijd met GOZ 2. Ondanks het verlies waren we in een feestelijke stemming, want we hadden ons gehandhaafd in de reserve 3e klasse. Helaas viel diezelfde middag voor GOZ 1 wel het doek en was degradatie naar de 4e klasse een feit :( Gelukkig mocht ik 's avonds toch weer een feestje maken bij familie Wust waar de verjaardag van dochter en vader goed gevierd werden! Zondag stonden er twee DJ gigs op de rol en omdat ik me niet in tweeën kan splitsen ging Barry Veenman (DJ Barrox) naar Sparta - FC Twente en pakte ik de Aramco BeachRun in het Beachstadium van Scheveningen. 

11-29 mei Bali

En toen ging ik 19 dagen naar Bali; inspiratie opdoen, genieten en bijtanken om straks weer veel leuke en mooie dingen op poten te kunnen zetten. 

Groetjes uit Bali 

PS: daar verschijnt natuurlijk ook een blog over

IMG 8420


BLOG#4: MR17 = 3 x scheepsrecht!

07-04-2017 - Sporten

Het is geen wiskundige formule, maar het slaat op mijn hardloopcarriere. Aankomende zondag ga ik voor de derde keer de ¼ Marathon van Rotterdam lopen! Ik ben verre van een geboren hardloper, maar twee jaar geleden toch besmet geraakt met het hardloop virus door de Marathon van Rotterdam. Ik besloot natuurlijk wel voor safe te gaan en niet gelijk de hele marathon te doen, maar de kwart te lopen. Het eerste jaar liep ik deze nog dik boven het uur, vorige jaar rond het uur en dit keer wil ik onder het uur finishen. Hopelijk lukt het, want ik heb voor het mooie iets te weinig getraind. Ik ben trouwens heel blij dat ik uberhaupt mag en kan lopen dit jaar, want ik was natuurlijk weer eens te laat met het kopen van een startbewijs. Daarom heet ik dit jaar ook Piet J

Meedoen aan een loop tijdens de Marathon is waanzinnig en daarmee voor iedereen een aanrader. Zeg alsjeblieft niet te snel ‘dat kan ik niet’ of ‘is niks voor mij’, want als ik de 10km kan lopen is dat voor heel veel mensen weggelegd. De sfeer tijdens een eventloop als de Marathon van Rotterdam, maar ook tijdens de BrandgrensRun en de runs van StadiumFunRun trekt je als een magneet naar de eindstreep en doet alle pijntjes vergeten. Een mooie bijkomstigheid is dat de events tevens targets zijn en daarmee een stok achter de deur vormen om vaker te lopen/te trainer. Goed voor de gezondheid, het houdt je fit en maakt je hoofd leeg.

Daarom heb ik besloten dat dit mijn laatste ¼ Marathon van Rotterdam is en ik in 2018 voor het “echie” ga! Wil jij mijn “road to #MR18” volgen? Volg mij dan op Instagram (@nikkikorpel), Snapchat (@nikkikorpel), Facebook (@Nikki Korpel) en via www.iknik.blog. Goed voorbeeld doet volgen, want meerdere vrienden lopen dit jaar al DE MARATHON, ik wil hun en alle andere lopers van welke afstand dan ook heel veel succes en plezier wensen aanstaande zondag en misschien wel tot dan!

4 x 1/4 = 1

Sportieve groeten,

De Tobsporter

marathon 3


BLOG#3: MEE OP MIJN WERKWEEK

21-03-2017 - Ondernemen

Ik krijg vaak de vraag: ‘’Wat doe jij nou eigenlijk voor werk?’’ Om dan kort en bondig antwoord te geven vind ik erg moeilijk. Dit is niet omdat ik een ingewikkeld beroep heb, ook niet omdat ik het moeilijk vind om mezelf te presenteren, maar puur om het feit dat ik veel verschillende dingen doe. Dit is het resultaat van mijn ervaringen in loondienst, ik word namelijk niet gelukkig van vijf dagen in de week op dezelfde bureaustoel iedere dag hetzelfde kunstje te herhalen. Ik heb afwisseling en vrijheid nodig en wil ook mijn ei (creativiteit) kwijt kunnen. Voor de duidelijkheid; ik ben geen creabea met knutselwerk, maar wel creatief in het conceptueel denken. “Mag ik dat zeggen? Ja, dat mag ik zeggen.” In oktober 2015 heb ik dan ook de knoop doorgehakt en ben ik volledig voor mezelf gaan werken. Ik heb van mijn hobby’s mijn werk gemaakt. Deze hobby’s en interesses zijn te omvatten met de woorden sport (met name voetbal), muziek (dj), organiseren en social media. Als ik mijn functie zou moeten omschrijven zou ik het een samensmelting van Event-, Sport- en Marketingmanager noemen. Hoe ziet een werkweek voor mij er dan uit? Inderdaad vaak anders dan de week ervoor, daarom hieronder zomaar een week uit al mijn werkweken:

Maandag: SEE Marketing
Maandagochtend neem ik dan toch een hele dag plaats op een bureaustoel en wel op het kantoor met het mooiste uitzicht van Nederland. Vanaf de 12e verdieping kijken we bij SEE Marketing namelijk vol trots neer op ‘De Kuip’ en sportpark ‘Varkenoord’. Dit Urban Sportmarketingbureau gespecialiseerd in jeugdbereik kent zijn oorsprong in het Freestyle voetbal (Soufiane Touzani). Met het nieuwe concept SEE Social Packs richt het bedrijf zich nu met name op het MKB(+) ontzorgen als het om social media gaat. In die hoedanigheid ben ik twee tot drie dagen in de week (op freelance basis) actief als Contentmanager en Business Developer. Na deze drukke kantoordag, mag ik gelukkig wat stoom afblazen in de sporthal. Even een lekker potje zaalvoetballen.

Dinsdagochtend: Thuiswerken
Vaak de meest saaie ochtend van de week, meestal pak ik dit moment om de facturatie en administratie bij te werken. Als dit niet al te veel werk is, ga ik het liefst zo snel mogelijk over tot leukere dingen zoals het uitwerken van (nieuwe) concepten, mijn websites updaten, een blog schrijven of datgene wat ik gisteren in het kader van de Social Packs niet heb afgekregen, afmaken. Het wil op de dinsdagochtend ook nog weleens gebeuren dat ik een afspraak in het kader van de Social Packs of een 1 op 1 vanuit BNI inplan, over dat laatste later meer dus lees vooral door.

Dinsdagmiddag: St. Michaelschool / KCAL Sportbureau
Na een ochtend vooral binnen zitten, mag ik dan eindelijk weer de buitenlucht in (mits het een beetje normaal weer is). Vanuit het Sportbureau KCAL ben ik die middag actief als sportdocent op de St. Michaelschool in Hillegersberg. Dit is een vooruitstrevende en leuke school waar sport een prominente rol heeft in het curriculum. Daar geef ik dan ook eerst sport & spel aan de bovenbouw tijdens de TSO (tussen schoolse opvang) en vervolgens buitenspel/gym aan een van de groepen 3 of 4.

Dinsdagavond: v.v. GOZ
Zelf weer wat stoom afblazen, lekker met voetbal bezig zijn en de mannen weer klaarstomen voor komende zaterdag. Na het kampioenschap van GOZ 2 vorig seizoen en daarmee de promotie naar de 3e klasse, zou het na ook wat spelers te hebben ingeleverd een hele zware dobber worden dit seizoen. Samen met Edwin van Kooten ben ik toch deze mooie uitdaging aangegaan en heb ik daar nog geen dag spijt van. Door er veel mee bezig te zijn, over na te denken, duidelijk te zijn, keuzes te maken, trainingen goed voor te bereiden en vooral veel plezier erin te leggen lukt het ons aardig om de sfeer erin te houden en, niet onbelangrijk, ook de benodigde resultaten te boeken.

Woensdag: Afspraken
De woensdag probeer ik zoveel mogelijk vrij te houden om afspraken in te plannen. Is het geen 1 op 1 voor BNI, dan is het wel een kennismakings-/intakegesprek voor de Social Packs of bijvoorbeeld een afspraak met Sven Scholte om een keepersschool op te zetten. In de middag nog even de presentatie voor BNI voorbereiden om ’s avonds even helemaal niks te doen, quality time @ home!

Donderdagochtend: BNI
Vroeg je bed uit, lekker ontbijten, minimaal 30 ondernemers ontmoeten en deze ondernemers inzetten als jouw verkoopteam. Wie wil dat nou niet? Inderdaad, op dat eerste na zou iedereen dat wel willen. Daarom zit ik vanuit SEE Marketing met de SEE Social Packs pet op iedere donderdagochtend van 06:45 uur tot 08:30 uur te ontbijten in de prachtige locatie van Gastrovino De Hoogheerlijkheid te Oud-Beijerland. Daar pitch ik in ieder geval iedere week 60 seconde lang over de Social Packs, afsluitend met een zoekvraag waarmee alle andere aanwezige ondernemers mij gaan helpen. Eens in de zoveel tijd krijg je de gelegenheid om in ‘’De 10 Minuten Presentatie’’ wat uitvoeriger te vertellen over je bedrijf. Daarnaast zijn er tal van andere manieren om je zichtbaarheid in deze groep te vergroten, momenteel doe ik dat door plaats te nemen in de lidmaatschapscommissie, iedere week de leidende Powerpoint presentatie te verzorgen en als social media verantwoordelijke (i.s.m. Remon de Groot). Buiten de meetings om is het de bedoeling dat met alle leden/ondernemers 1 op 1 gesprekken worden ingepland om elkaar nog beter te leren kennen en zo nog meer voor elkaar te kunnen betekenen. Van SEE Marketing krijg ik gelukkig de vrijheid om hierin ook mijn eigen diensten mee te nemen.

Donderdagmiddag: St. Michaelschool / KCAL Sportbureau
Het lijkt erg op de dinsdagmiddag, maar het is toch net weer een beetje anders. Ik begin dit keer binnen met een kleutergymles en ga daarna pas naar buiten om sport & spel tijdens de TSO aan de bovenbouw te geven. Vaak blijf ik ook nog even plakken om in ieder geval een bakkie te doen met de conciërge of hem te helpen met wat werkzaamheden.

Donderdagavond: v.v. GOZ
Waar de dinsdagtraining vooral conditioneel is, staat vanavond de training vooral in het teken van de wedstrijd. We noemen het daarom ook de tactische training. Door meer in te gaan op de inhoud en speelstijl prepareren Edwin en ik de jongens om zaterdag beslagen ten ijs te komen. Na de training zitten we altijd met hoofdtrainer om de selecties te bepalen voor de zaterdag en regelmatig ook nog met het bestuur of andere functionarissen om beleidsmatige zaken te bespreken. Tevens staat de donderdag bekend als de gezelligste avond op de club, lekker ouwehoeren over vooral voetbal en van alles en nog wat onder het genot van een koud drankje.

Vrijdagoverdag: SEE Marketing
Bijna weekend!!! En gelukkig hangt erop kantoor ook een echte vrijdagsfeer. Uiteraard wordt er nog steeds keihard gewerkt; content schrijven, plaatsen, statistieken verwerken, content kalenders bijwerken etc. Dit harde werken gaat gepaard met hele foute muziek, de Berk Music Weekendmix, een hoop gezelligheid, veel gelach, tijdens de lunch een vette hap en aan het einde van de middag een borrel.

Vrijdagavond: Swinging.nl
Deze week heb ik dan toevallig niks, maar als straks het bruiloftenseizoen in april weer begint worden vele vrijdagavonden opgeslokt door het draaien op bruiloftsfeesten door heel het land. Deze boekingen lopen via Swinging.nl, zij mogen zich zeer terecht een van de beste noemen als het om bruiloft entertainment gaat en natuurlijk niet alleen omdat ik daar draai, maar omdat dit door jury’s en de achterban besloten is.

Zaterdag overdag: v.v. GOZ
Zaterdag is voetbaldag, al van jongs af aan ben ik het liefste de hele dag op de voetbal en ik denk dat het ook niet meer zal veranderen. Waar ik als kind eerst zelf voetbalde en daarna lekker heel de dag rondbanjerde, ben ik nu vaak van eindeochtend tot beginmiddag druk als hoofdtrainer van GOZ 2 om daarna als assistent-trainer nog aan te sluiten bij het vlaggenschip GOZ 1. Uiteraard doen we na dat alles ook nog wel even gezellig een drankje in de kantine.

Zaterdagavond: Winners Café / Swinging.nl
Maar ik kan vaak niet te lang blijven hangen en te veel biertjes drinken, omdat ik een paar uurtjes later weer gereed moet staan en scherp moet zijn om met mijn draaikunsten een glimlach op het gezicht van mijn publiek te toveren. Of dit dan een bruiloft is via Swinging.nl, de zaterdagavond in Winners Café is of een eigen Sweet16/18 boeking, dat maakt niet uit. Het doel blijft hetzelfde de muziekkeuze is alleen misschien net iets anders :). 

Zondag: Sparta Rotterdam
De zondag probeer ik vaak toch en misschien wat ouderwets als rustdag te laten fungeren. Echter lukt dit vaak niet, omdat Sparta Rotterdam eens in de twee weken thuis speelt en ik dan al 2 seizoenen de vaste DJ in de Jupiler Businesslounge mag zijn. Een hele mooi job waarin mijn twee passies op een erg mooie manier samenkomen. Voorafgaand aan de wedstrijd lekkere relaxte lounge muziek draaien op de achtergrond, tijdens de eerste helft een vrolijke en relaxte eigen remix opzetten en voetbalkijken, in de rust afhankelijk van de stand iets meer sjeu in de muziek brengen, tweede helft weer hetzelfde verhaal als de eerste en na de wedstrijd ongeacht het resultaat het volume omhoog en een klein feestje bouwen.

Tussen de bedrijven door
Uiteraard zijn er iedere dag tussen de bedrijven door ad-hoc klusjes, dingen die nog afgemaakt moeten worden, evenementen die voorbereid moeten worden of nieuwe ideeën die voor extra werk zorgen. Owjaah, ik probeer ook zo nu en dan nog even hard te lopen.

Er zullen ongetwijfeld criticasters zijn die zeggen dat ik wat meer focus zou moeten hebben of misschien iets rustiger aan moet doen. Helemaal mee eens :), maar alles op zijn tijd! Ik kan dit nu doen, ik vind het leuk en er komt iedere maand een lekkere boterham op de plank.

BLOG 3


BLOG#2: CARNAVAL EN/OF WINTERSPORT?!?

01-03-2017 - Ondernemen / DJen / Sporten

Als feestjes maken (onderdeel van) je beroep is, dan is dit een lastige keuze, toch? Ook dit jaar was het kiezen of kabelen. Het werd kabelen en wel in de skilift :) Met de mannen naar Ischgl! Alweer voor de 7e keer, het Ibiza van Oostenrijk onveilig maken. Gelukkig heb ik net voordat we weggingen toch ook nog een beetje aan de Carnavalsfeer mogen proeven. Op de basisschool in Hillegersberg waar ik gymles geef, werd het feest namelijk groots afgetrapt ? 

Als DJ heb ik al op veel gelegenheden mogen draaien, waaronder feestjes met Carnaval en Apres-ski als thema, maar nog nooit heb ik echt in een wintersportoord of tijdens de Carnaval in het zuiden van het land mogen draaien. Als ambitieuze en gedreven ondernemer heb ik hiermee dus twee doelstellingen voor 2017/2018 geformuleerd.

Minstens net zo ambitieus en gedreven in het ondernemen zijn Martin Seele en Desiree van Duin. Toen zij iets meer dan een jaar geleden op wereldreis gingen hoopte ze een mooi product tegen te komen, waarmee ze de Nederlandse markt wilde bestormen. Helaas kwamen ze met lege handen thuis, maar wat bleek Martin droeg het product al de hele reis bij zich: een houten-zonnebril! Hij kreeg hier zoveel positieve reacties op tijdens de reis dat ze samen besloten voor dat product te gaan. WoodLooking is uit het hout gesneden en maakt op dit moment mijn wintersport look nog mooier!

Groeten uit ISCHGL

Blog CAR en WISP 


BLOG#1: DE TRAINER DOET HET NOOIT GOED!

19-02-2017 - Voetbal

Zoals je misschien al wel weet, heb ik voorafgaand aan dit voetbalseizoen, na heel wat jaartjes als jeugdtrainer en meerdere trainingscursussen de sprong in het diepe gewaagd! Na het vertrek van de succesvolle trainer van het 2e, hij nam afscheid met een kampioenschap in de reserve 4e klasse, ben ik benaderd om als A1 trainer door te stomen naar de senioren. Na enige twijfels van; is 25 jaar niet te jong tot moet ik dit wel doen bij mijn eigen club en van ben ik wel goed genoeg tot meningen van anderen, besloot ik er toch volle bak voor te gaan. Samen met een goede en in mijn ogen onmisbare rechterhand, de klus dan ook met beide handen aangegrepen! Bij het eerste elftal was ook net een nieuwe hoofdtrainer aangesteld en beiden kregen we de doelstelling mee om natuurlijk niet te degraderen, want dat wil niemand :)

Door de jeugd achter me te laten en met ‘volwassenen’ te gaan werken, dacht ik bepaalde perikelen achter me te laten. Iedereen die op wat voor manier dan ook betrokken is bij jeugdvoetbal weet welke perikelen dat zijn! Nou ik kan je vertellen, daar kwamen hele andere perikelen voor in de plaats. Sterker nog, door het vroegtijdig ontslag van de hoofdtrainer belandde ik in een heuse ‘voetbal rollercoaster’. Helemaal niet erg, want in een pretpark stap ik ook vrijwillig in een achtbaan, de ene keer dikke pret de andere keer een beetje misselijk.

Dan is daar ook nog de achterban, bij iedere club aanwezig. Mensen die de club een warm hart toedragen, maar ook altijd een mening hebben. Zij riepen: “er is zoveel kwaliteit ingeleverd, jullie zullen het met zowel het eerste als het tweede erg zwaar gaan krijgen”. Als het seizoen dan eenmaal bezig is raken ze dat gegeven uit het oog en ligt het vooral aan de manier van spelen, de speelwijze.

Over de spelers wil ik eigenlijk niet te veel uitwijden, maar dat er ergernissen ontstaan in situaties waarbij keuzes gemaakt moeten worden die niet voor iedereen even leuk zijn, is logisch. Echter mogen we met het huidige spelersmateriaal van geluk spreken hoe zij de keuzes tot op heden ontvangen en verwerken.

Door al het bovengenoemde vraag ik me weleens af; kan een trainer het eigenlijk ooit wel goed doen? De een past zich te veel aan, aan zijn tegenstander en gaat dus niet uit van eigen kwaliteiten. Zegt men. De andere trainer is te eigenwijs en gelooft te veel in zijn eigen visie, vaak een aanvallende en attractieve of juist een te verdedigende ‘parkeer de bus’ speelstijl. Als dit dan niet loopt is zijn aanpassingsgezindheid ver te zoeken en is er volgens hem zelf te weinig kwaliteit in de groep aanwezig. Nou beste trainer en kritische buitenwacht; iedereen heeft kwaliteiten, dus die zijn altijd aanwezig en aanpassen is geen teken van zwakte als de eigen kwaliteiten maar wel centraal blijven staan.

14232491 1201615003223748 1780097412862405014 n


BLOG#0: IK GA BLOGGEN :)

08-02-2017 - Algemeen

Omdat ik jullie graag wil laten meegenieten van mijn drukke en vaak leuke leventje, zal ik minimaal één keer per week gaan bloggen over alles of iets wat me bezig heeft gehouden! Om een klein beetje structuur aan te brengen in alle puinhoop waarmee ik jullie ga lastigvallen, zal ik mijn blogs gaan categoriseren in: #dagelijksleven #ondernemen #voetbal #sporten & #DJen.

iknik

Print Email


Vormgeving en realisatie: Schot Marketing en Communicatie schot.nl